Obec Ostrata

VŠEMINĚNÍ, VELKÝ DĚTSKÝ DEN

Léto, koupání, blížící se prázdniny. Společně s Dětským domovem a Základní školou Vizovice, jsme pro rodiny s dětmi (a nejen ty) připravili na sobotu 30. června pro děti i dospělé velký dětský den – Všeminění, během něhož si všichni užijí pořádnou porci zábavy.

PROGRAM ODSTARTUJE ÚDEREM 13. HODINY A  POTRVÁ AŽ DO VEČERA.

Pro nejmenší, větší i velké děti jsou připraveny soutěže a různé disciplíny s kontrolními stanovišti.

Děti mohou projet na koni, vyrazit do výšin lezecké stěny, skotačit ve skákacím nafukovacím hradu. Své dovednosti představí malí umělci z dětských domovů, taneční skupina All Style Unit, publikum pobaví rovněž divadelníci.

VŠEMINĚNÍ ROZEZNÍ FINALISTKA SUPERSTAR

Lahodný hudební poslech zajistí rockový sbor Svatý pluk i slovenští The Brazen Head. Zazpívá dokonce finalistka Československé  SuperStar Alžběta Kolečkářová.

HRDINOVÉ MEZI DĚTMI

Příznivce armády však bude možná více zajímat průřez několika válečnými obdobími, představení uniforem, zbraní, povídání o historii nebo ukázky zásahů policie na koních, psovodů i zlínského hasičského sboru.

TRADICE A ŘEMESLA

Všeminění zpestří stánky s tradičními řemesly, košíkáři, prezentace dětských nadací. Návštěvníci si tak mohou odnést domů, kromě zábavou dosyta unavených dětí  i něco na památku. O Všeminění na Všemině si budou ratolesti povídat jistě dlouho. Dopřejte vašim dětem radostné